Dİzel Forklİft ELEKTRİKLİ FORKLİFT Transpalet AKÜLÜ TRANSPALET İSTİF MAKİNALARI Sıfır Ürün Satışı SATIŞ SONRASI DESTEK SERVİS & YEDEK PARÇA
Dİzel Forklİft ELEKTRİKLİ FORKLİFT Transpalet AKÜLÜ TRANSPALET İSTİF MAKİNALARI Sıfır Ürün Satışı SATIŞ SONRASI DESTEK SERVİS & YEDEK PARÇA

Akhisar Forklift Kiralama ​

Kısa Dönem & Uzun Dönem Akhisar Forklift Kiralama ​

Forklift kiralama ve istif makinası kiralama çözümlerimiz ile en avantajlı şartlarla işletmenizin yanınızdayız. Forklift kiralama hizmetlerimiz sayesinde ihtiyacınıza uygun, doğru makinaya New Lift forklift kiralama avantajları ile sahip olun. İster bir ister yüzlerce makinanız olsun, forklift kiralama çözümleri ile makine parkı yönetiminizi kolaylaştırın.

Firmamızın faaliyet alanları; forklift, istif makinası ve transpalet satışı, kurumsal kiralama, yedek parça ve servis hizmetleri şeklindedir. Satılık forklift, forklift kiralama gibi farklı seçeneklerle firmamızın işinizle ilgili tüm ihtiyaçları karşılayacağından emin olabilirsiniz.

Forklift kiralama seçeneklerimizi incelemek ve uzun dönem kiralama & kısa dönem kiralama yapmak için lütfen bizimle iletişime geçin: +90 (532) 389 73 95 veya info@newlift.com.tr

Sürpriz Masraf Yok

Sabitlenen kira ücretleri ve hizmet kapsamındaki periyodik servis, bakım ve onarımları sayesinde net bir bütçeyle hareket eder, sürpriz masraflarla karşılaşmazsınız.

Profesyonel Hizmet

İhtiyaçlarınız profesyonel olarak belirlenir; minimum sayıda araçla en üst düzeyde verimi garanti sunuyoruz. Tek çatıda tüm araçları sunuyoruz.

Raporlama Hizmeti

Büyük filo kiralamalarında, makinalarınızın takibini sizin adınıza Tekmak İstif yapar ve raporlar. Zaman ve işgücünden tasarruf eder, doğru ve titizlikle hazırlanmış bilgilerle karar alırsınız.

Vergi Avantajı

Ay sonunda kesilen araç kiralama bedelleri faturası kurumunuza vergi avantajı sağlar. Normal şartlarda MTV vergisi, filo kiralama modelinde gider olarak gösterilebilir.

Bakım Tasarrufu

Periyodik bakımlar, arızalar ve kaza gibi durumlar ile ilgilenmesi için personel bulundurmanıza gerek kalmaz.

Yedek Makina Desteği

Büyük filo kiralamalarında, sabit teknisyen ve yedek makine desteği avantajına sahip olursunuz.

Ekstra Makina Temini

Dönemsel yoğunluklarınızda ekstra makina temin edilir, operasyon yükünüz hafifler.

Sigorta Hizmeti

Kiralanan makinelerin tümü, kazalara karşı sigortalanmış durumdadır.